fbpx Skip to content

Disclaimer

De informatie en afbeeldingen op www.itsmydrive.com en alle subpagina’s bieden wij aan onder voorbehoud van onderstaande:

Intellectueel eigendom

Het intellectueel eigendom is in handen van Buro-Eline, h.o.d.n. #ITSMYDRIVE®, geregistreerd in de Kamer van Koophandel met nummer 58657460.

Informatie, afbeeldingen en links op deze website zijn openbaar en vrij beschikbaar. Maar deze informatie kopiëren of op een andere manier gebruiken of misbruiken, mag niet.

Wat mag wel? Een link naar producten of onderdelen van onze website delen, zodat nog meer mensen het kunnen lezen. Dat is goed! Het is alleen niet de bedoeling dat de inhoud van onze content, in welke vorm dan ook, op een andere website, platform of medium geplaatst wordt.

De informatie op deze website mag alleen hergebruikt worden conform het dwingend recht. Zonder schriftelijke toestemming van #ITSMYDRIVE®, in de persoon van rechtmatig eigenaar E.C. de Vries, is het dus niet toegestaan om teksten, beeldmateriaal en andere informatie op deze website te hergebruiken.

Een fout is menselijk

We doen ons uiterste best om alle afbeeldingen in de webshop een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit te laten weergeven en de website goed te laten functioneren. Toch kan het zijn dat er een foutje insluipt.

Fouten in de weergave van afbeelden en teksten, in prijsvermeldingen van producten of onverhoopte constructiefouten in de website, vormen nooit een aanleiding om een koopovereenkomst met #ITSMYDRIVE® te mogen claimen of te veronderstellen.

De website is zo actueel mogelijk, daar streven we naar. Ondanks dat, kan informatie van of inhoud op deze website toch onvolledig of onjuist zijn. Daarvoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Iets gezien dat niet correct is? Laat het ons dan alsjeblieft weten. Meedenken wordt altijd gewaardeerd!

Informatie kan wijzigen

Er zit geen garantie of aanspraak op juistheid op teksten, informatie en productweergaven op deze website. Wij mogen informatie en afbeeldingen wijzigen, verwijderen of opnieuw plaatsen, zonder dat daar een mededeling aan voorafgaat.

Externe websites

Wij zijn niet aansprakelijk voor afbeeldingen en informatie op sites waarnaar wij verwijzen, zoals van samenwerkende partners en andere externe links.

Dit is de meest actuele disclaimer. Laatst herzien: 8 maart 2021.